-------------------------------- NARANCSOS SAJTTORTA -------------------------------- HOZZÁVALÓK --- tortaalaphoz 25 dkg liszt 3 tojássárgája 10 dkg cukor 1 kis vanília aroma egy csipet só 1 citrom reszelt héja 25 dkg vaj krémhez 8 tojás 20 dkg cukor 50 dkg ricotta 50 dkg natúr krémsajt 0,1 dl narancs aroma 2,5 dl habtejszín 1 kk reszelt narancshéj --- ELKÉSZÍTÉS --- tortaalap összemorzsol (vaj aprít, hideg legyen nem szabad sokat gyúrni <- <- hogy omlós legyen) cipót formál fóliába teker hűtőbe 30 percre --- tojás + cukor felver -> krémsajt, ricotta, habtejszín, narancsaroma, reszelt narancshéj -> majdnem habosra kever (folyékony) --- kihűlt tészta kinyújt sütőpapírral kibélelt tortaformába nyomkod (pontosan, mert a krém folyékony ) krém ráönt előmelegített sütőbe 160 fokon süt 40-50 perc --- hidegen tálal ---