---------------------------------- ŐSZIBARACKOS ZSELÉ BORHABKRÉMMEL ---------------------------------- HOZZÁVALÓK --- 3 db tojássárgája 2 dkg cukor 100 ml tejszín 24 dkg őszibarack 4 dl fehér bor 10 dkg narancs 7 g zselatin 7 dl tejszín 20 g vaníliáscukor 4 g menta 6 ml citromlé --- ELKÉSZÍTÉS --- őszibarack (v. bármilyen gyümölcs) cikkekre menta (aprít) cukor -> kevés víz bor főz (csak míg a cukor elolvad) kicsit hűt zselatin -> (olvaszt) --- pohárba rendez hűt --- tetejére borhabkrém: gőz fölött 3 tojássárgája 3 ek cukor kevés tejszín narancs héja citrom bor kikever pohárba --- 4 órára hűtőbe --- tejszínhabbal tálal --- Majd kissé hűlni hagyjuk. Végül beletesszük a zselatint. Formába öntjük. Négy órára a hűtőbe tesszük. Majd tányérra helyezzük, és a borhabkrémmel valamint a tejszínhabbal díszítve tálaljuk. --- sütőbe 1 órára pihentet (megszilárduljon)