-------------------------------- JAMIE ZÖLDSÉGES KAJÁI -------------------------------- PÁSZTOR PITE -------------------------------- HOZZÁVALÓK ----------- A zöldségraguhoz: 4 ek olívaolaj 1 nagy fej lilahagyma 4 sárgarépa 1/2 kerekrépa 1/2 zeller 2 gerezd fokhagyma 70 dkg paradicsompüré 3 dl víz pár levél rozmaring 2 ág kakukkfű 1 közepes cukkini 1 sárga kaliforniai paprika só, bors 1 ek tej 1 kg burgonya 1 ek tejföl 10 dkg vaj 1 tk só --- készülhet darált hússal is bolognai-szerűen ----------- ELKÉSZÍTÉS ----------- sütő 180 fokra előmelegít burgonya puhára főz, összetör tejföl, vaj -> simára kever --- hagyma aprít, párol sárgarépa, zeller, fokhagyma vékonyra szeletel, -> rozmaring, kakukkfű aprít -> sóz, borsoz római kömény szárított vargánya paradicsompüré, víz -> fedő nélkül kb. 1 órát főz lencse levével együtt sűrű, telt ízű mártás legyen --- hőálló edénybe tesz burgonyapüré rákanalaz előmelegített sütőbe 30 percre salátával tálal