-------------------------------------------- SÜLT CSIRKE "PÉKNÉ" MÓDRA (Széll Tamás) -------------------------------------------- hozzávalók ------------- csirke burgonya 2 hagyma 4-5 fokhagyma (én) 20 dkg vaj só, bors, paprika elkészítés hagyma szeletel vajjal feltesz, párol sóz, borsoz nem!!! pirít végén fokhagyma bele --- csirke aprít (mell is 5-6-felé) sóz, borsoz, paprikáz 1 fokhagyma rányom kever --- farhát alaplének főz víz, ami épp ellepi forrástól 20 perc forral 20 perc pihentet --- burgonya szeletel harmada tálba rétegez rá hagymás vaj fele rá burgonya 2. harmada rá hagymás vaj 2. fele rá 1 csésze alaplé --- rá husi (burgonya-hagyma-burgonya-hagyma-burgonya-hús) fedő nélkül 170 fok 45 perc --- salátával tálal