-------------------------------- VEGYES PECSENYE CSIRKEMÁJAS- -GOMBÁS RAGUVAL SALÁTÁVAL Ibike fényképével (elkészítette) -------------------------------- HOZZÁVALÓK ----------- Pecsenye cscomb, skaraj 10 dkg csirkemáj 5 dkg füstölt szalonna hagyma 5 dkg gomba 5 dkg zöldborsó fűszerpaprika só, bors ízlés szerint 1 dl vörösbor ----------- ELKÉSZÍTÉS ----------- hús elősüt sütőbe (180) 15-20 percre --- szalonna felkockáz, süt hagymát bele gomba rá pirospaprika, pici só kevés víz zöldborsó hozzá ha puha a zöldborsó, csirkemáj bele vörösbor rá kb. 5-10 perc sóz, borsoz --- húsra tesz --- burgonyafánkkal v. Dóra salátájával tálal --- Burgonyafánk 50 dkg burgonya 1 db tojás 2 ek búzadara 2 ek finomliszt 1 ek sertészsír só ízlés szerint 3 dl napraforgó olaj --- burgonya sós vízben főz, összetör, hűt a többi hozzávalóval összegyúr, sóz, ujjnyi rudakat sodor, (karikákat formáz) bő, forró olajban aranybarnára süt -------------------------------- --------------------------------