SAVANYÚKÁPOSZTA-LEVES (2 adag) A savanyúkáposzta igazi életenergia-forrás. Olyan értékes mikroelemeket tartalmaz, mint a tejsavbaktériumok, enzimek, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Egyik leggazdagabb C-vitamin-forrásunk! A savanyúkáposzta szabályozza az immunrendszer működését, méregtelenít. A káros baktériumokat és vírusokat valósággal kiűzi az emésztőrendszerből! --- Tisztíts meg és darabolj fel 25 dkg burgonyát és 30 dkg piros húsú kaliforniai paprikát. Párold meg 1 evőkanál olajon, hintsd meg pirospaprikával, majd adj hozzá 30 dkg kicsavart savanyúkáposztát. Öntsd fel 5 dl zöldségerőlevessel (kockából is készülhet), főzd puhára. Paprika- vagy paradicsompürével ízesítheted. A tányérodban esetleg 1 teáskanál tejföllel gazdagíthatod. 252 kcal --- Tipp: vacsorára tehetsz bele 1 szál baromfivirslit (95 kcal) vagy 2 dkg hámozott